4 Λόγοι Εμβολιασμού Των Κατοικιδίων

Δημήτρης Καλογρίδης Articles Leave a comment  
Logoi Emvoliasmou

Το κατοικίδιό σας είναι ένα από τα μέλη της οικογένειάς σας, και θέλετε να βοηθήσετε τον μικρό σας φίλο να ζήσει μια μακρά και υγιή ζωή. Οι εμβολιασμοί των κατοικιδίων επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό.

Παρακάτω θα βρείτε τέσσερις σημαντικούς λόγους για να επισκεφτείτε τον Κτηνίατρο σας στην VetPlus και να ανανεώσετε τους εμβολιασμούς του κατοικιδίου σας.

1. Προλαμβάνουν την Λύσσα

Τα δικά σας κατοικίδια μπορεί να μην ξοδεύουν πολύ χρόνο έξω αλλά ζώα με λύσσα μπορεί να εισέλθουν στην αυλή σας, το υπόγειο, την σοφίτα κλπ ανά πάσα στιγμή. Οι εμβολιασμοί των κατοικιδίων, συμπεριλαμβανομένης της αντιλυσσικής ένεσης, προστατεύουν τους αγαπημένους, χνουδωτούς σας φίλους. Το κτηνιατρικό μας ιατρείο μπορεί να χορηγήσει το εμβόλιο σε σκύλους απο τριών μηνών και σε γάτες από δύο μηνών. Κάθε κατοικίδιο πρέπει εν συνεχεία να λαμβάνει μια ενισχυτική δόση (ανανέωση) ετησίως με σκοπό την πρόληψη προσβολής από λύσσα.

2. Προστατεύουν από την Λεπτοσπείρωση

Αν έχετε σκύλο, μπορεί να προσβληθεί από Λεπτοσπείρωση. Η βακτηριακή λοίμωξη προσβάλλει τα νεφρά και το συκώτι του κατοικιδίου σας. Διαδίδεται από τους σκύλους στον άνθρωπο και τα μικρά παιδιά είναι πιο ευάλωτα σε αυτήν. Με τους εμβολιασμούς, ο σκύλος σας προστατεύεται από την συγκεκριμένη ασθένεια.

3. Προστατεύουν από Θανατηφόρες Ασθένειες

Έκθεση σε θανατηφόρες ασθένειες, όπως ο Τύφος, μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Συζητήστε τους απαραίτητους εμβολιασμούς με τον Κτηνίατρό σας στην VetPlus ώστε να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιό σας θα παραμένει ασφαλές καθώς θα παίζει και θα κυκλοφορεί στην γειτονιά και την πόλη. Επιπλέον, αν σχεδιάζετε να παρετε το κατοικίδιό σας μαζί σας στις διακοπές μιλήστε με τον Κτηνίατρο μας για τους πρόσθετους εμβολιασμούς που πιθανόν να απαιτηθούν.

4. Ελαχιστοποιούν τα Έκτακτα Περιστατικά

Ένα άρρωστο κατοικίδιο πρέπει να επισκεφτεί άμεσα τον Κτηνίατρό μας στην VetPlus για να διασφαλίσει την έγκαιρη και ορθή θεραπεία του. Αυτές οι επισκέψεις μπορεί να είναι στρεσογόνες για εσάς και το κατοικίδιό σας. Μπορούν επιπλέον να θεωρηθούν ακριβές. Οι προληπτικοί εμβολιασμοί μειώνουν την πιθανότητα μόλυνσης ή ασθένειας που χρήζουν έκτακτης φροντίδας.

Οι εμβολιασμοί προστατεύουν το κατοικίδιο και την οικογένειά σας. Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα με τον Κτηνίατρό μας στην VetPlus ώστε να αρχίσετε ή να ανανεώσετε τους απαραίτητους εμβολιασμούς. Είναι το κατοικίδίο σας επαρκώς εμβολιασμένο;

Add a Comment